Nationale actie

Nationaal

U hoeft geen werknemer te zijn bij FCA om te kunnen profiteren van onze personeelskorting. U krijgt nu tot 22% korting op een selectie voorraadmodellen van Jeep®.
En nee, hiervoor heeft u geen motivatiebrief, CV of sollicitatiegesprek nodig, u hoeft alleen maar vóór 15 juli bij uw dealer langs te gaan.

• Tot 12% voordeel op een Jeep® Renegade
• Tot 22% voordeel op een Jeep® Compass
• Tot 22% voordeel op een Jeep® Cherokee
• Tot 22% voordeel op een Jeep® Grand Cherokee
• Tot 22% voordeel op een Jeep® Wrangler

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

De actie is geldig van 24 juni t/m 15 juli 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. De afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering.
De actie “Personeelskorting voor iedereen” is van toepassing op een geselecteerde voorraad. Op deze geselecteerde voorraad ontvangt u een vast percentage korting. Dit percentage kan oplopen tot 22%.
De waarde van de korting wordt berekend op basis van de prijs exclusief BTW, BPM en afleverkosten. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen. De gestelde kortingsbedragen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.